Un par de gemelas ...


Unas gallinitas graciosas y ..... superfáciles de hacer.

En cuanto cayó en mis manos el libro Liv i Kludene  no dudé en hacer estas gallinas, me parecieron muy originales y divertidas, y las regalé a una amiga que tiene ... gemelas.




Feliz fin de semana

11 comentarios:

  1. Un parell de gallinetes monisimas i molt simpatiques , gracies per el ramet de muguet , quina olor més bona , m'encanta aquesta planta

    Petons , Anna

    ResponderEliminar
  2. son chulisimas, lo que mas me gusta es como estan sentadas con sus patitas colgadas jajajaja
    Esta pareja son guapas, guapas...
    besss

    ResponderEliminar
  3. Que maques que t'han quedat aquestes fallines; y les flors de l'entrada anterior tambe. Aquest llibre deu ser mol interesant en vistes d'aquest treballs.
    La fira no es de patch; es la FIRA DEL CARGOL DE FONTCUBERTA....n'has sentit a parlar.... i dintre la fira fan una trobada de patch i hi anem unes quantes a cosir sera pel matí desde las 10 fins a la 1. Si et decidicis a venir a vierens identificat, a mi m'identificaras per la bossa, que ja la tinc acabada I l'estrenaré:
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Unes gallinetes precioses i molt divertides, una idea genial per a bessones, segur que li ha encantat! M'agrada en nus de les potetes i el llibre ha d'estar molt bé! Petonets

    ResponderEliminar
  5. Son graciosísimas, y muy apropiado el regalo para otras gemelas.

    Un beso

    ResponderEliminar
  6. Son super graciosas, me encantan y seguro que a las gemelas les han gustado mucho!!
    Besos

    ResponderEliminar
  7. Hola Mercè! No conocía tu blog, y me ha encantado lo que he visto: las gallinitas son una monada, y los bloques que estás haciendo con los corazones en px son muy muy bonitos!
    Un beso

    ResponderEliminar
  8. Hola, que moneria de parejita, me encantan que originales y que alegres. Besos

    ResponderEliminar
  9. Que bonics que són els teus ocellets! Quina bona idea, ja estic buscant patrons als llibres i robetes per posarm'hi a fer'ho. Una abraçada.

    ResponderEliminar